VERZENDING

Jouw bestelling wordt door Post NL of DHL op het door jouw aangeleverde adres afgeleverd. Wij streven hierbij naar een levering binnen 14 dagen. Dit heeft te maken met het feit dat alle artikelen gepersonaliseerd moeten worden met clublogo, naam, initialen of andere vormen van bedrukking. 

VERZENDKOSTEN

De verzendkosten bedragen standaard € 7,95 per bestelling. De bezorging wordt gedaan door erkende verzendbedrijven als Post NL en DHL.
In overleg met onze klanten / clubs kan hiervan afgeweken worden.

RETOURNEREN

Gepersonaliseerde items kunnen niet geretourneerd worden. Het is daarom erg belangrijk dat je als klant heel goed jouw bestelling checkt op naam, initialen, nummers en andere vormen van personalisatie.

Daarnaast worden door jouw club pas-maten gefaciliteerd, zodat je als klant direct de juiste maat kan bestellen. Het is namelijk niet mogelijk om producten te ruilen.

Indien het product niet voldoet aan de juiste kwaliteit en een gebrek vertoond, dan is het uiteraard wel mogelijk om deze te retourneren. Bij een dergelijk geval verzoeken wij jou om contact op te nemen met [email protected] en met elkaar zoeken wij naar een passende oplossing.