Clubfanz is een initiatief van HEUS Sport (Nederland) en Topfanz (Belgie).

Beide bedrijven zijn gespecialiseerd in het ontzorgen en verzorgen van merchandise-exploitaties van professionele sportorganisaties in Nederland en Belgie. In samenspraak met clubs en teamwear-partners ontwikkelen zij een mooi assortiment aan teamkleding en merchandise. Deze verkopen zij vervolgens voor de clubs online via een eigen webshop en dragen zorg voor het totale proces aan logistiek en financieel fulfilment. Samen met de clubs ondernemen wij hun merchandise.

Voor de breedtesport / amateurclubs hebben HEUS Sport en Topfanz nu een nieuw concept ontwikkeld, zijnde Clubfanz. 

Clubfanz faciliteert een webshop in de lookandfeel van de club, draagt zorg voor personalisatie (bedrukken) van teamkleding en accessoires met namen en initialen en levert bestellingen aan huis bij leden, dan wel bij sponsors. De club zelf hoeft niets meer te doen en kan haar vrijwilligers inzetten voor doeleinden die primair nodig zijn bij de vereniging.

Clubfanz draagt zorg voor de totale financiering van de webshop, het fulfilment en de fan-merchandise. De club ontvangt ieder kwartaal een rapportage met omzetten en commissies en stuurt een factuur voor haar opbrengsten.

Samen ondernemen wij uw merchandise. Samen winnen wij!